Preview Mode Links will not work in preview mode

Johans podshow


Välkommen till Johans podshow! Jag har inte uppdaterat den här podcasten på väldigt länge, då jag har varit osäker på i vilken riktning jag ska gå härnäst.

Tills jag har kommit på det, kan du lyssna på hela mitt arkiv från 2005 och framåt. Mycket nöje.

Feb 2, 2006

I denna episod tar jag upp frågan om jag verkligen skall hålla på med podsafe-toppen. Jag berättar även om filmer jag sett, om problem som kan uppstå med bloggning och podcasting om år synskadad.

För en mer detaljrik presentation av innehållet och lista med länkar, gå till http://www.shownotes.info/wiki/Episod_8.

Skicka gärna ett e-brev till mig pä adressen oliver_twistor@hotmail.com.


Robin
over twelve years ago

Ja du Johan, det var mycket trevligt med lite recensioner, du är duktig på att berätta om film.
Jag tycker också du ska fortsätta med Podsafe-toppen men det är klart, är det alldeles för skralt med röster känns det kanske onödigt.

Ha det!

Richard Gatarski
over twelve years ago

Johan, alltid lika skönt att lyssna på dig. Jag var orolig när det var tyst ett efter dom första avsnitten, men nu verkar du vara på regelbunden gång. Stooort tack för problematiken med CAPTCHA som jag helt missat tidigare.

Mattias Norman
over twelve years ago

Bonsoir Johan!

Du har fått ännu en prenumerant till dina podcasts, men istället för iPodder och Winpod så använder jag iTunes (en liten hint kanske att jag nyttjar Macintosh OS X). Intressanta recensioner av filmer, vilket jag också gillar. Jag var och såg \"Upside of Anger\" på bio och jag måste säga att något jag tyckte var intressant med den filmen var hur pass bra den skildrade hur bitterhet hos familjemedlemmar verkligen kan spilla över till en dålig atmosfär inom hela familjen. En klichébild som ofta ges i filmer, vid skiljsmässor, är att den make som är offret blir arg och nedstämd någon månad, men sen blir allt guld och gröna skogar igen när han/hon blir tillsammans med terapeuten, arbetskamraten eller grannen runt hörnet. Sen ang. CAPTCHA, jag hade faktiskt inte riktigt förstått vad funktionen med systemet är förrän nu. Det är ju något man ser på många olika websiter, inte enbart bloggar. Min bloggleverantör, Typepad, använder inte det systemet, och hittills har jag inte alls haft något problem med spamming...

Bonne Chance avec ton podcasting!

/Mattias

Fredrik
over twelve years ago

Det som är nackdelen med captcha är också fördelen med captcha d.v.s en dator kan inte tolka det.

Jag vet att det finns captcha system som både presenterar en bild och en liten ljudfil där texten läses upp, men det är mycket lättare att skapa en bild än en ljudfil så det ligger kanske en bit framåt i tiden.

Självklart ska du fortsätta med podsafe-topppen!

// det värsta med ett betyg på en film som säger att du stängde av den är att man blir så nyfiken att man nästan vill se den ;-) //