Preview Mode Links will not work in preview mode

Johans podshow


Välkommen till Johans podshow! Jag har inte uppdaterat den här podcasten på väldigt länge, då jag har varit osäker på i vilken riktning jag ska gå härnäst.

Tills jag har kommit på det, kan du lyssna på hela mitt arkiv från 2005 och framåt. Mycket nöje.

May 5, 2006

Denna episod är längre (49 min 14 s) på grund av en intervju jag har med med Dag König. Jag berättar kort om några roliga händelser som skett sedan senaste episoden. Och så spelar jag en låt som en kompis har gjort.

Länkar till episoden:


Martin Nerpin
almost twelve years ago

Hallå!

Det var en bra intervju. Tyvärr är jag inte rätt person att prata med vad det gäller teknikprylar men jag tyckte inte att det störde med det där pipande jludet. Man kan ju faktiskt höra din klocka i bakgrunden så högt pip kan det inte ha varit :) Han hördes välgit tydligt tyckte jag, så han måste ha haft ett riktigt bra hedset.
Ha dé
/Martin

Anders \"Andy\" Nyman
almost twelve years ago

Jättebra intervju! Kul att höra Dags synpunkter på mycket av det du tog upp. Det hade varit roligt att höra även din åsikt i sammanhanget, men det kanske kommer... :-)
Fortsätt på detta vis - och tack för att ni omtalade mig.
/ Andy

Robin
almost twelve years ago

Hej Johan! Bra intervju, rejäl! Har faktiskt allvarligt börjat fundera på om man ska börja podcasta själv. Du är en stor inspirationskälla. Men fler intervjuer, det är intressant tycker jag. Ha det!