Preview Mode Links will not work in preview mode

Johans podshow


Välkommen till Johans podshow! Jag har inte uppdaterat den här podcasten på väldigt länge, då jag har varit osäker på i vilken riktning jag ska gå härnäst.

Tills jag har kommit på det, kan du lyssna på hela mitt arkiv från 2005 och framåt. Mycket nöje.

Apr 11, 2006

I episod 10 pratar jag lite om mina högskolestudier, recenserar
MP3-spelaren iRiver IFP-799, läser upp den feedback jag
fått på episod 9, recenserar filmen A Home at the End
of the World, samt till sist spelar en låt.

Länkar:

Min epostadress för kommentarer: oliver_twistor@hotmail.com


Ingemar Salomonsson
almost twelve years ago

Hej Johan!
Ingemar Salomonsson på Bräcke Gymnasieskola & Komvux här. Vill bara sända dig en hälsning och en komplimang. Snyggt Johan!!!! Verkligen kul att hitta dig och och dina alster på nätet! Kul att höra dig berätta om dig och dina studier. Recensioner är kanon! Det jag och många med mig vill höra är goda exempel och tips om bra saker. Hmmm... recensioner av de kurser du läst vore också intressant. Ha det bra OCH fortsätt med podshowerna! GLAD PÅSK!

Dag König
almost twelve years ago

Jag har en IRiver 899 och den klarar av att spela in direkt till MP3. Jag trodde inte att det var någon direkt skillnad mellan den och 799. Men jag var tvungen att formatera om den så att den istället blir som en \"hårddisk\" först. Då behöver du inte heller ha något speciellt program för att kommunicera med spelaren.

Robin
almost twelve years ago

Tjena Johan! Nu har jag har din tionde podshow. Det är väl nästan lite jubileum egentligen? Det märks att du börjar få rutin på det här, det låter riktigt bra!
Jag håller nog vid närmare eftertanke med Dag att topplistan inte fyller så hemskt stor funktion, det blir lite mycket musiklyssning. Men recensioner gillar jag, där kunde du ju recensera musik också...
Vi hörs!

Hasse G
almost twelve years ago

Hej Johan. Har lyssnat lite på dina podshow episoder, helt suveränt. Håller även med Dag om att du har bra flyt i ditt prat. Hoppas att din sida sprids så att du får fler lyssnare. Ska fortsätta lyssna på fler episoder nu.
Vi hörs mer sen!!!